Добре дошли в Обучителната академия за Умения за Продажба! Нашата академия предлага разнообразие от курсове, които ще помогнат в развитието на професионалисти в сферата на продажбите.

В Обучителната академия за Умения за Продажба сме създали програма, която обхваща всички знания и  умения свързани с успешна продажба. Нашата цел е да помогнем да станете още по-ефективен продавач и да постигнете отлични резултати.

Нашият учебен план включва обучение в области като намиране на клиенти, комуникационни умения, преодоляване на възражение, търговска математика, успешни преговори, работа с трудни клиенти. Всички тези елементи са от съществено значение за създаването на стабилни и продуктивни отношения с клиентите, което е ключът към успеха в сферата на продажбите.

Преподавателският екип в Обучителната академия за Умения за Продажба се състои от опитни продажбени професионалисти, които имат богат опит в индустрията. Те са подготвени да ви предоставят не само теоретични познания, но и практически насоки и реални примери от тяхната собствена кариера. Ще имате възможността да учите от най-добрите и да прилагате наученото в практически сценарии и симулации.

Ще ви помогнем да развиете уменията си за представяне, преговори, управление на отношенията с клиентите и умения за водене на успешни продажби.

Нашата мисия е да ви осигурим комплексно образование и практическа подготовка, които ще ви помогнат да се превърнете в продуктивен и успешен продажбен професионалист. Започнете вашето пътуване към успеха в Обучителната академия за Умения за Продажба и развийте своят потенциал в продажбите!

Всички курсове в академията за Продажби и Преговори

Ключови комуникационни умения в Продажбата

Експертите казват, че 90% от потенциалния успех в една продажба зависи от начина, по който комунукираме с клиента. В този курс сме покрили четирите основни комуникационни умения – активното Слушане, ефективното Задаване на въпроси, Търговски разговор и преодоляване на Възражения.

Как да слушаме активно?
Какви са различните видове въпроси?
Какво представляват възраженията?
image

“Дългият скок” в Продажбата

Всяка една продажба има различни етапи, които за целите на това обучение сме нарекли “Засилка”, “Отскок”, “Полет” и “Приземяване”. Използването ефективно на всеки един от тях ще ви даде максимален шанс за Убедителна Продажба.

Различни видове продажби
Процес на продажбата
Продажбена фуния
image