Сън Сприй Академия предлага индивидуални решения за обучение на служителите на бизнес клиенти в сферите Туризъм, Мениджмънт и Продажби. Изготвяме обучителни планове съобразени с целите и нуждите на вашата организация. Повече информация за сферите, които покриваме ще намерите по-долу или в страниците на отделните академии в секция Свободни обучения.

За повече информация и връзка с нас моля попълнете контактната форма в края на тази страница. Ние ще се свържем с вас в рамките на два работни дни.

Вашите следващи стъпки

image
01
Свържете се с нас
icon
image
02
Ще изготвим индивидуално предложение за Вас
icon
image
03
Ще Ви помогнем да развиете хората си

Мениджмънт Академия по

В Обучителната академия за Мениджърски умения нашата цел е да ви предоставим практически знания и инструменти, които са необходими за успешно управление на екипи в днешния бързо променящ се бизнес свят. Нашите курсове обхващат основните умения, които всеки един мениджър трябва да притежава на максимално високо ниво. Въпросните включват теми като как да развиваме и управляваме нашия екип, как да разрешаваме конфликти и проблеми на работното място, как да управляваме промяната, как да мотивираме служителите си и как да им даваме ефективна обратна връзка. За всеки клиент се изготвя индивидуална обучителна програма съобразена с неговите цели, нужди и специфики.

управление на екипи
развитие на служителите
ефективна обратна връзка
image

Академия по Продажби

Нашата Академия по Продажби предлага разнообразие от курсове, които ще помогнат за развитието на професионалисти в сферата на продажбите на стоки и услуги. Имаме възможност да предложим на вас и вашите служители обучения по теми като Търговска математика, Убедителна продажба, Активно слушане и задаване на въпроси, Ефективен продажбен скрипт, Дистанционни продажби, Преодоляване на възражения, и други. Нашата цел е да помогнем вашите служители, който работят с клиенти да станат още по-ефективни продавачи и да постигат отлични резултати.

умения за представяне
преговори
управление на отношенията с клиентите
image

Академия по Туризъм

Добре дошли в Обучителната академия по Туризъм! Целта ни е да предоставим професионална подготовка в сферата на туризма. Нашата академия предлага богат набор от курсове в сферите на Хотелиерство, Туроператорска дейност, Туристическо агентство, Корпоративни пътувания, Организиране на събития, Ресторантьорство, които ще помогнат за развитието и резултатите на служителите в туристическия сектор.

туристически мениджмънт
хотелиерството
туристическа агенция
image

Пиши ни за индивидуална оферта

"*" показва задължителните полета

Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.