Как мога да се запиша за Обучение в Sun Spree Академия?

Можете да се запишете за обучение при нас през страницата на конкретното обучение в сайта на Академията.

Къде се провеждат обученията?

Обученията се провеждат в залите на Академията намиращи се в гр. София, бул. Александър Малинов 23, Сити пойнт център, етаж 4.

Защо има обучения, за които не са обявени дати за провеждането им?

Конкретните дати за всяко отделно обучение се определят от водещия го. Има преподаватели, които към конкретния момент все още не фиксирали кога ще проведат своето обучение. Ако имате интерес към конкретна обучителна тема, за която няма фиксирани дати, можете да пожелаете да бъдете информиран, когато тя бъде обявена, през страницата на въпросното обучение.

Мога ли да откажа присъствие на обучение, за което съм се записал?

Можете да се откажете от присъствие на обучение в срок от минимум 7 дни преди датата на провеждането му. При този вариант можете да поискате заплатената сума да ви бъде възстановена или да се запише за друга дата. Ако изберете опцията с възстановяване на заплатената сума, то тя ще ви бъде възстановена в рамките на 10 работни дни с удръжка от 10% за покриване на административни разходи. Ако заявите невъзможност за присъствие на конкретно обучение с предизвестие минимум 48 часа преди обявения час за провеждането му, единствената ви опция е да се прехвърлите за друга дата на провеждането му.

Ще получа ли сертификат за преминато обучение?

Ще получите сертификата за преминато обучение. При някои от темите за да го получите ще е нужно да положите финален тест, на който да постигнете резултат над заложения минимум

Трябвали да видео минавам обученията в Онлайн Библиотеката наведнъж?

При закупуване на обучение от секция Онлайн Библиотека вие получавате достъп до него в рамките на 12 месеца. Всяко едно обучение е разделено на отделни модули. Вие имате възможността да го пускате и спирате, когато пожелаете. Можете да се връщате към вече изгледани модули. Кога и как ще гледате конкретното обучение си е ваше решение.

Мога ли да гледам видео обученията си през мобилния телефон?

Видео обученията са адаптирани за гледане за всякакъв тип устройства – десктоп, лаптоп, таблет, мобилен телефон.