Сън Сприй Академия предлага индивидуални решения за бизнес клиенти в сферите Туризъм, Мениджмънт и Продажби. Изготвяме обучителни  планове съобразени с целите и нуждите на компаниите и организациите. Повече информация за сферите, които покриваме ще намерите в страниците на отделните Академия. Предлагаме възможност обученията да се провеждат в наши зали или в локация избрана от клиента. Нашите преподаватели са хора с голям практически опит.

Заглавие

Подзаглавие

image
01
Заглавие 1
icon
image
02
Заглавие 2
icon
image
03
Заглавие 3

Академия по Туризъм

Добре дошли в Обучителната академия за Туризъм! Целта ни е да предоставим професионална подготовка в сферата на туризма. Нашата академия предлага богат набор от курсове, които ще подпомогнат за развитието и резултатите на служителите в туристическия сектор.

туристически мениджмънт
хотелиерството
туристическа агенция
image

Академия по Мениджъмнт

В Обучителната академия за Мениджърски умения нашата цел е да ви предоставим практически знания и инструменти, които са необходими за успешно управление на екипи в днешния бързо променящ се бизнес свят. Нашите курсове обхващат основните умения, които всеки един мениджър трябва на притежава на максимално високо ниво .

управление на екипи
развитие на служителите
ефективна обратна връзка
мотивацията на екипа
image

Академия по Продажби

Нашата академия предлага разнообразие от курсове, които ще помогнат в развитието на професионалисти в сферата на продажбите. В Обучителната академия за Умения за Продажба сме създали програма, която обхваща всички знания и умения свързани с успешна продажба. Нашата цел е да помогнем да станете още по-ефективен продавач и да постигнете отлични резултати.

умения за представяне
преговори
управление на отношенията с клиентите
image

Доволни клиенти

clients image
clients image
clients image
clients image

Пиши ни за индивидуална оферта

"*" показва задължителните полета

Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.