Първият чатбот е създаден през 1966 г. В рамките на курса, участниците ще се запознаят с историята на чатботовете и какво довежда до тяхното масово използване днес след близо 60 години развитие на технологията, както и какви са тенденциите в развитието на тази технология – включително налагането на използването на изкуствен интелект (разговорен AI и генеративен AI – ChatGPT) и гласова асистенция в чатботовете. Основна част от курса ще бъде посветена на правилното планиране на чатбот проект, изработката на чатбот и добри практики при работата с отделните му части, както и върху използването и промотирането на чатбота онлайн и офлайн с цел максималното му вписване в дигиталната екосистема на бизнеса, в дигиталния маркетинг, надграждането на клиентското преживяване на сайта на бизнеса, промотирането на чатбота онлайн и офлайн на всички етапи на клиентското преживяване – преди, по време и след оказване на туристическата услуга. Ще бъдат разгледани подробно кейс-стъдита на конкретни български чатботове с разговорен изкуствен интелект в хотелиерството и туризма.

Продължителност 1 ден (10:00 – 17:30)

Форма на обучението – Присъствено

Място на провеждане – София, Сити пойнт център

Какво ще научите от този курс ?

image

Какво налага използването на чатбот в бизнеса?
Как да се планира правилно чатбот проект?

image

Добри практики при създаването на чатбот с изкуствен интелект.
Как да използватe чатбота за клиентска поддръжка, маркетинг и продажби?

image

Как да се промотира чатбот?
Добри практики на вече реализирани чатботове в България.

Кой ще ви помогне ?

image

Елица Стоилова

Елица Стоилова е съосновател и управител на безкодовата платформа Umni.bg за създаване и управление на чатботове с разговорен изкуствен интелект за сайт. Елица има зад гърба си над 20 години опит в хотелиерството и туризма до директор маркетинг и генерален директор на хотел – Турция, Тунис, Мароко, Марианските острови в Тихия океан (17 години), и у нас. Над 10 години е била консултант по маркетинг на дестинацията на Туристическата организация на Марианските о-ви (ТОМО), за което има 2 правителствени отличия от ТОМО. Опитът на Елица в туризма – индустрия, силно зависима от качествената и навременна комуникация между персонала и клиентите, я мотивира днес да помага на бизнеси от различни индустрии да използват чатбот с разговорен изкуствен интелект там, където до сега човекът е изпълнявал задачите на чатбота. Завършила е Журналистика и ПР в СУ „Климент Охридски“, притежава редица квалификации в сферата на хотелски мениджмънт, маркетинг и продажби към Educational Institute of AHLA (American Hotel & Lodging Association). Член на SKAL Sofia.

Какви теми ще покрием по време на курса ?

  • Чатботовете – преглед
  • AI чатбот на сайта
  • Планиране
  • Направа
  • Промотиране
  • Използване
  • Добри практики

Цена за един участник – 168 лв

Възползвайте се от специалното ни предложение за обучението на 07.10 – 20% отстъпка от цената за записани 2-ма и повече участника.

Вашите следващи стъпки

image
01
Запиши се за курса
icon
image
02
Премини успешно курса
icon
image
03
Получи сертификат

При преминаване на курса имате възможност да получите, без допълнително заплащане, Сертификат за участие при успешно положен ( минимум 80% ) финален тест.

За повече информация

"*" показва задължителните полета

Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.