Какво ще научите от този курс ?

image

Как да оптимизирате работните процеси чрез контрол на достъп?
Какво прави всъщност една умна хотелска стая?

image

Как да диференциираме гостите според различните платени пакети?
Работното време и почистването на стаите в реално време?

Интеграциите – улеснение или усложнение.

image

Кое спестява повече електричество: ключ картата или датчика за присъствие?
Как да си отворите хотелската стая с различни нива на достъп?

Продължителност 1 ден (10:00 – 17:30)

Форма на обучението – Присъствено

Място на провеждане – София, Сити пойнт център

Целта на курса е да разберете кои са актуалните тенденции за контрол на достъп в новите умни хотелски стаи и как може да контролираме процесите при гостите, помещенията, енергоспестяването, работното време и персонала. Как ще изглежда хотела на бъдещето и кои автоматизирани процеси ще бъдат внедрени в неговото управление и поддръжка.

Кой ще ви помогне ?

image

Александър Алексиев

Александър Алексиев е с 27 годишен опит в сферата на туризма като е работил като екскурзовод, туристически агент, туроператор, мениджър продажби и онлайн дистрибуция, хотелиер, в транспортна фирма, мениджър агентска мрежа самолетни билети, в платформа за допълнителни туристически услуги както и във всички възможни звена на туристическата индустрия. С богат опит и знания като представител на международни фирми той е отговарял за представянето на българските хотели в глобалните дистрибуционни системи и онлайн резервационни канали. В момента се занимава с предоставяне за умни хотелски решения за контрол на достъп и управление на персонала и работното време в иновативна компания.

Вашите следващи стъпки

image
01
Запиши се за курса
icon
image
02
Премини успешно курса
icon
image
03
Получи сертификат

В момента няма планирана дата за провеждане на този курс. Заявете желание да бъдете информирани при обявяване на дата.

Попълни формата още сега или се свържи с нас.

За повече информация

"*" показва задължителните полета

Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.